I sit to myself talking to the moon
Kan inte säga något annat än att jag har haft en fin kväll med min favorit jontis! Blev lite trams och flams blandat med popcorn och sodastreambubbel, vilket inte var helt fel! Såg en bit av ett sjukt program på MTV där en snubbe skulle hänga fast med krokar i ryggen och flyga under en helikopter..kräkreflexer,check! Ser det fortfarande framför mig..scared for life bro! 
Känner mig för övrigt febrig, men fuck that. ska knarka alvedon och hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan dra iväg och ha en bra dag på praktiken och sedan förhoppningsvis umgås med min beababe! ♥ Men får helt enkelt se vad kroppen går med på imorgon. 

Och till något jag ger en guldstjärna i kanten. Har bokat biljetter till twiday!!  Så den 15 november smäller det, då sitter jag och två andra fina jäntren (my sisters mhmm) bänkade i en biosalong för lite twilight maraton, enbart mys! Känner att jag bör sluta skriva inlägg så här senare mot kvällen för jag spårar alltid ut aningens meeen ja godnatt. Uppstigning klockan 5 imorgon, 5 av 5!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0