Changing her life cause he told her she could, Chasing her dreams cause he said that she should


Me and my darling i våras, saknad tjej dedär. Ska sno en massa kramar från henne nästa gång vi ses! (vilket förövrigt innebär imorgon,hihi!) 

Sitter just nu och slipar lite på ett så kallat "psykologiskt" kontrakt som jag och nisse har kokat ihop. Innebär att det inte blir något mer alkoholdrickande för varken mig eller nisse på ett tag. Träning är det som står överst på listan! Healthy lifestyle you know. Ni kan dock ge er på att ni kommer att träffa mig på partyn dansandes nykter endå och nån gång hit och dit kanske med en flaska också!;) Jag känner att detta kommer att bli bra, och ja, jag ska hålla mig i schack, dels för att jag har gett min kära vän ett löfte, men mest av allt för min egen skull! Nog om det, nu ska jag tända lite ljus, smörja in hela kroppen i någon härlig kräm, starta mys musik och bara chilla i sängen framför någon bra film, fint!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack mallanbrallan för de orden! :) skrev väll i hettans stund. får försöka ta en sak i taget och fokusera på det positiva :) hur går det för dig? :)

2011-11-17 @ 22:24:40
URL: http://hannaangman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0