Alla gator är så tomma när vi landar


Hade en härlig gårdag som bestod av grill,skratt,film,mys,försök av jordgubbspallning (hehehehehehe moget japp) som dock failade totalt, men det är en annan historia, sen blev det mera mat och det bästa av allt Mr.S!

Innan jag kände dig.

Tumblr_loyhreo6ch1qf5zuho1_500_large

Loca people
.


I need to go awayNu vankas härligheter med mina saknade och älskade; Skalman och puff! Peace out bitches

Sänker volymen, låter alla sjunga med.
Aight, jag vet att jag skriver här sällan. Men har inte orken och lusten att sitta och häcka vid datorn för att göra massa inlägg då jag kan spendera tid med mina kära vänner istället:) Slänger väl in lite inlägg hit och dit då jag känner för det och för att ha en "back up" på massa bilder jag tar! hehe. 

Hur som haver så kan jag tala om för er att jag börjar bli stört nervös inför flygturen till NY, DÖDA MIG! Ärligt, det är  två veckor kvar och jag har redan resfeber, hur ska detta sluta? Aja. Peace out

.


Blame it on the rainBildd på några av mina keeraste! 

Well, antar att det är dags för mig att försöka sova nu. Ska ju trots allt upp vid 6(?) imorgon då jag börjar jobba klockan 7! Är nervös som ett psyk, svinrädd för att brevet där jag tackat ja till jobbet ska ha kommit fel i posten så att dom säger att `nä,men du ska ju inte jobba här nu, du har ju inte tackat ja´ haha japp,det är sådana tankar som flyger omkring i mitt huvud lite töntigt nog just nu! Nä, dags att sluta svamla och sova.Jag dansar men jag känner ingenting alls.
Det ända jag har att säga är att jag är partysugen som ett djur och att jag inte med ord kan beskriva hur mycket jag saknar mina kära vänner "the gang"..hheeh läääjm, men anyways dom är saknade som få och det känns som att det var evighetersen jag såg deras söta ansikten och fick vara med om deras galenskaper! 
Men det lär de bli lite ändring på nu i alla fall då jag flyttar till CC igen på...ehm..imorgon!!!! Cya bitches

SummerloveRSS 2.0