malinp.blogg.se

Nytt malinp.blogg.se


a monkey needs to dance so do you.Wiieeee! Glad osv.

You got me loosing my mind, My heart beats out of timeDå var det måndag igen, vilket för mig än så länge har innebärt praktik. Har svårt att förstå att jag praktiserat 6 veckor, redan i slutkampen sista veckan. Har bakat lussebullar hela långa dagen och kan säga så mycket som att det känns som att armarna och händerna har varit ute på maratonlöpning, är dyngless verkligen! 

Ska nu slänga mig i sängen och dö ett tag,lite tända ljus och finmusik blir det också. 


The sound of your voice, Painted on my memoriesWoop woop, efter att ha varit hemma från praktiken i vad som känns som en evighet är det äntligen dags imorgon igen,då blir det att baka för fulla muggar. Fick en sån abstinens att baka idag att jag tvingade med far på affären och kom hem med en massa olika sorters strössel, nutella, blockchoklad i mängder, ingredienser till att baka knäck och en hel del andra härligheter. Slutade dock med att det endast bakades 6 cupcakes men det täckte min rastlöshet aningens i varje fall, hehe! Nu blir det att kika på lite bert för att sedan invänta herr john blund, fint!

Mitt hjärta blöder.Har precis kommit hem från stan efter en underhållande kväll på östra där det nalkades en liten pjäs, ingen mindre än romeo och julia till och med. Duktiga var alla medverkande! Efter den fina pjäsen sprang jag och jontis runt på stan och frös och nu sitter jag äntligen i sängen under ett varmt täcke!


You left before i had the change to tell you how much you mean to me.

Photo Courtesy: -revive

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv.

Saknar mina goa brudar från klassen till tusen! ♥


Sound of madness
Min huvudvärk som trängt sig på satte stopp för min springtur, tog mig ut några andetag i alla fall. Hurtigt jappjapp! Väntar nu på att min underbara bea ska återvända till vårt kryp in med lite chirre,gödans! Men tills dess startar jag lite desperate housewives och kryper ner under täcket och myser.

Cause you're the apple to my pieMin beabus is back in my lya, härliga tider! Sitter just nu och vilar maten lite, sen är tanken att det blir en liten springtur för min del. S to the könt! Mallan tar det här med träning på största allvar numera,eehm ja! Nä okej, jag är en tönt. Hejdå!

no matter what i say, i´m not over you.

Show me the feeling of being lonely.

We only said goodbye with words, i died a hundred times.


Promenad hit och promenad dit.

Bjuder på några bilder sen i fredags ja! Har precis kommit in från en härlig promenad med me and myself. Ska om ett tag dra iväg till Norrbyn för att käka middag hos farfar! Men innan dess hade jag tänkt hinna med att springa över till en trevlig filur vid namn jon! ciaao.

det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln


maaad-swag:  dude….

Har inte riktigt hunnit fatta att det redan är fredag, men skönt är det. Springer just nu omkring och dansar med min babe medan vi spacklar oss lite. Ska snart dra iväg till sörmjöle och bara ha det härligt med ett par sköna peeps! Återstår dock att se vars kvällen för oss;)

i let you think that i´m yours,when i´m not


Today i will do what others won´t, so that i tomorrow can do what others can´t

Tumblr_lviyscu7j51r785m0o1_500_large

Trött i kroppen och i knoppen. Blev en liten promenad i ruskvädret med nisse ikväll, höll ärligt talat på att blåsa iväg emellan åt, men skönt var det i alla fall. Drog sedan hem till nisse och såg på crazy, stupid, love och satan så klockren film, fin, rolig och galen på samma gång. Gotta love it! Hann träffa Eddie coh axel för en liten raggarrunda på byn en stund också, enbart trevligt! Nu blir det att krypa ner i sängen och få några timmars sömn innan det är dags för ännu en dags praktik! 


RSS 2.0