We might not live tomorrow


Dunkar musik på högsta nivå och det klias i fötterna, går fan inte å sitta sitta just nu. M-Å-S-T-E DANSA!!
Ska försöka dra med mig bruden i rummet bredvid in på dansgolvet, hehe!

Anyways, kvällen har spenderats i Sörmjöle med min lilla Frida och sedan kom Jonathan och Jimmy på ett litet besök! Har varit mycket trevligt faktiskt, fast det klart. Mår alltid bra i dessa människors sällskap!! 

Nä, nu blir det dans och sedan sängen. Ciao!

Oh let this sweet little lullaby rock you too sleep before daybreak

Tja alla coola! (och ni mindre coola såklart, förlåt!) 

Har nu bäddat ner mig själv i sängen med en fet kopp med te, ooh så gott! Hela jag stinker rök efter att ha varit och grillat med ett gäng härliga filurer men bara för att det var sånt grymt folk så är det lätt värt den fruktansvärda röklukten! 

Åh juste, har hunnit med att sola lite i solarium idag, väldans behövligt som ni skådar på liket till höger på bilden ovan. Fattar inte att det ska vara så förbannat svårt att bli lite brun?? Aja, dock så fick jag en bikinirand (whohooo) så känner mig ljublande glad lite i smyg!;)

Ett år kvar till the golden age, 18!

Ja för fan ni läste rätt, nu är det endast ett år kvar tills jag får dansa på krogen vardera dag om jag så skulle vilja! Så nu sitter jag här, 17 bast och kanske med en aningen mer rynkor. So what now? Jo, nu ska de inväntas främmande av de allra bästa människorna på denna jord och sen blir det fika och förhoppningsvis en hel del skratt och inte en massa bitterhet!;) haha, oh well have a good day oc hsedan avslutar jag med att säga...

.....GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

When you get what you want but don´t what you need.

Håller för tillfället på att vända hela huset upp och ner, städar rum efter rum, Hur duktig? Jäkligt duktig om ni frågar mig!;)
Som ni kanske skådar på bilden så är jag väldans trötter. Men har inga planer på att lägga mig i soffan,sängen eller liknande på länge. Fast när tiden är inne ska jag lägga mig till rätta framför tvn och slå på en bra film och käka karameller ur mitt påskägg (tack mormor)
Det var väl allt för mig, eller vänta. Glad påsk vetja!

Sol stålande sol!

Stålande väder ute, sommaren närmar sig kära vänner!:D Pirrar lite i kroppen då jag tänker på det, dessutom verkar snön kunna vara helt borta på min födelsedag (27 april) vilket inte skulle vara helt fel på något vis! Håller tummarna för det i alla fall. 
Nu ska jag ta mig en macka eller två och njuta av vädret outside,hehe!


Dumma huvudvärk.

Hade tänkt sätta mig och plugga en himla massa ikväll då vi har prov på onsdag (och torsdag) men mitt huvud har bestämt sig för att försöka döda mig ikväll, så ska knapra en alvedon eller två. Släcka lampan i mitt rum, dra för persiennerna och sätta filtar och dylikt för mitt fönster som kan få mitt rum så svart som möjligt.. sen ska jag ligga och "sova" genom hela kvällen och natten och sedan vakna på topp imorgon. Det har jag bestämt!

INSPIRATION -summerfeelings

Source; Nastygal


Ombre hair.

Via: Afterdrk

Har kommit fram till att jag tycker att Ombre hår verkligen är super snyggt! Här ovan har vi ett bevis på hur läckert det faktiskt kan vara.

Drömfångare

Via We♥it

Var någonstans kan man finna en sådan här stor drömfångare? Har letat och letat, men förgäves! Vill verkligen ha en... så är det någon vänlig liten själ som har något bra tips att dela med sig av?:D (vill helst köpa i butik eller liknande)

Wildfox

Via Wildfox.

Fullkomligt älskar Wildfox bilder utan att underdriva. De är vackra, eleganta och lekfulla på samma gång. Me like! Fanns så mååånga bilder så kunde knappt välja vilka jag skulle ladda upp på bloggen, kommer garanterat synas fler på bloggen senare.

Tystnaden som uppstår då man kikar in på MIN blogg.

Tystnaden som uppstått på min blogg..hehe! Okej, time to get serious, ärligt talat. Hur ofta uppdaterar jag här numera? Typ aldrig,skämmes! Nämen,har haft en hel del för mig (som vanligt) och inte funnit tiden. Har så himla mycket i skolan och till råga på det är min kropp helt slutkörd, vet inte riktigt vad som är felet(?!) men om det inte blir bättre snart är det dags att kolla upp sig, ta några blodprov osv... Har i vilket fall köpt hem vitaminer och blutsaft för att se om jag blir piggare. Keppin´ my fingers crossed.
Har tyvärr inga awesome bilder att visa er heller. Måste bli bättre att ta med kameran!

Världens bästa mamma.

Min mamma måste i ärlighetens namn vara den allra bästa, raraste och underbaraste man kan ha! Idag när jag kom hem från skolan fick jag gå på en liten skattjakt för att finna ett paket, i paketet låg inget mindre än ett presentkort att gå på ansiktsbehandling på FACE - hudstudio! HUR UNDERBART? Gaaah, är så glad!:D
Verkar löna sig att sköta sig i skolan, hehe!

På tal om skolan så har jag imorgon eftermiddag ett "tretimmarsprov", kurs prov i svenska med andra ord.. inte direkt taggad. Helst inte med tanke på att jag knappt gått igenom häftet. Men aja, det får gå som det går. Kan inte mer än att bli en succes eller en total flopp! Men jag är grym, soooo i can do it yee! (Höhöhöh)

All over my head.

Vissa dagar blir man banne mig lycklig över vad som väntat på en i brevlådan! Nu ska jag rannsaka katalogerna från första sidan till den sista och se om det finns något intressant som kan bli mitt!

My sensible heart.

Äntligen fredag, är sliten som ett djur trots att jag bara varit i skolan idag på hela veckan! Nästan lite tragiskt. Myskläderna åkte på direkt då jag kom hem kan jag lova!
Verkar då som att jag ska spendera kvällen med ett par sköna typer, vilket jag ser framemot. Umgås med dessa människor allt för sällan, tyvärr! 

Men först lovade jag mormor att komma på fika och lite skvaller, hade inte hjärtat att jag redan hade planer. Så varför inte hinna med allt? Nä, nu måste jag börja sätta fart..klockan börjar ju skena iväg!
Dags att träffa gullmormor ♥

RSS 2.0